Edouard

17 september om 20:00 uur

Edouard van de Velde is een geboren Fransman van Nederlandse afkomst maar dat hoor je niet! Zijn accent is onvervalst charmant Frans en hij heeft een goede kennis van de Nederlandse taal.

Edouard zingt en begeleidt zichzelf op gitaar. Hij brengt een voorstelling waarin humorvol en gevoelig het leven bezongen en gespeeld wordt. Veel liedjes zijn in het Frans met juist dat gevoelige Franse sfeertje. Maar ook Engels en zelfs een vleugje Nederlands klinkt door in de muzikale verhaallijn die Edouard ontspannen over de bühne weet te schuiven!

Een deel van zijn repertoire is door anderen geschreven, o.a. Brel en Cohen, maar hij schreef ook eigen nummers. Misschien wel gemaakt omdat anderen niet de juiste kleur konden geven aan zijn verhaal..
Hij trakteert je op een avond van ontroerende stiltes en bulderende lach door het ongecompliceerde verslag dat Edouard tussen de liedjes door doet. Dat geeft een bijzondere inhoud en laat je beleven wat muziek en zang met je kunnen doen. Met een Frans terrasachtig tintje kom je na een avond met Edouard weer heel anders thuis. Bij Edouard word je betrokken bij zijn verhalende muziek. Geniet van een heerlijke avond in een Frans sfeertje!

Entree € 12