Guus Westdorp – 20 mei 2023

20:00 uur

Guus bracht eerder met veel succes een ‘Ode aan Ramses’. Dit jaar komt hij terug naar het kleine kerkje met een geheel nieuw programma ‘Sneeuwhart’.

Al 50 jaar houdt Guus zich bezig met Nederlandstalige liedjes. In theaters en vele venues heeft hij ze gespeeld en gezongen. Guus was pianist bij Toon Hermans en Liesbeth List. Na zijn solo ‘Ramses, de liederen’ zet hij koers met ‘Sneeuwhart.

Guus verlangt altijd naar de plek waar het goed is: thuis tussen de mooiste liedjes van Nederlandse bodem. De mooiste schrijvers van de laatste eeuw brengen hem plezier, warmte en weemoed. Guus zingt en speelt nog graag nog parels van b.v. Herman van Veen, Paul van Vliet, Ramses Shaffy en natuurlijk Toon Hermans met wie hij intensief samenwerkte aan zijn laatste album ‘Als de liefde….’.
Tussentijds worden verhalen en anekdotes gedeeld met het publiek. Guus leeft en speelt een leven vol inspiratie, wat weer geleid heeft tot het schrijven van zijn eigen liedjes. Vele zien nu voor het eerst het licht in ‘Sneeuwhart’. 

In de programmaflyer staat vermeld dat op deze dag het optreden van Café Wehmut zou plaatsvinden.
Het optreden van Café Wehmut is verplaatst naar 9 september.