PROGRAMMA 2019

Zaterdag 12 oktober om 14:00 uur:
Oktober kindermaand (kinderactiviteit)

Sippie en Joepie zijn muziekclowns en willen jullie graag verrassen met leuke herkenbare en onherkenbare liedjes en spelletjes, ook om lekker mee te zingen en te dansen. De interactie vinden ze leuk maar hoeft niet perse hoor!
Als je lekker wil kijken is ook goed. Alles kan en mag.
Sippie en Joepie zijn op reis en beleven van alles !
.


Zaterdag 12 oktober om 20:00 uur: Rose-île
Rose-île brengt o.a. tango’s, rumba’s, walsen en luisterliedjes in het Frans, Spaanstalig uit Zuid-Amerika, Duits en Jiddisch. Vrolijke en melancholische melodieën alsook ritmische nummers om op te dansen, of om gewoon van te genieten. Zij creëren een intieme sfeer van romantiek en melancholie.

Zangeres Toetie Rijnaard heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd. Zij zong in diverse groepen en deelt nu deze rijke ervaring met de huidige begeleiders. Haar warme stem past uitstekend bij de mooie klankkleur van de instrumenten. Deze worden bespeeld door : Theo Worm klarinet en gitaar, Gérard Baldeo gitaar en basgitaar en Nico Hoogland accordeon.

Finalist van het “Concours de la chanson” 2018 in Den Haag van de Alliance Française! Klik hier voor video’s.

Entree €10.  Kaarten via info@hetkleinekerkje.nl, telefonisch 0599-648574 / 0592-855601 of aan de zaal.


Zaterdag 23 november om 20:00 uur: The Guitar Guy and Mr. Harmaniac
Henk de Ruiter ( The Guitar Guy ) en Erik Niemeijer ( Mr. Harmaniac ) vormen sinds begin 2015 het duo The Guitar Guy and Mr. Harmaniac . Vanaf het eerste moment dat ze samen het podium deelden was er een ‘klik’ en haalt de chemie tussen beide heren het beste in hun naar boven. In eigen bewerkingen spelen nummers van o.a Washboard Sam, Robert Johnson, Muddy Waters, Leadbelly, Slim Harpo en Big Bill Broonzy. Een optreden van The Guitar Guy en Mr. Harmaniac is energiek, spectaculair, uniek en staat bol van de ‘Old School Blues!’

Entree €10.  Kaarten via info@hetkleinekerkje.nl, telefonisch 0599-648574 / 0592-855601 of aan de zaal.


Zaterdag 14 december om 20:00 uur: Kirsty McGee, Linde Nijland / Bert Ridderbos
Op deze zaterdagavond vindt er een heel bijzonder dubbelconcert plaats in het Kleine Kerkje in Gieterveen. De Britse singer songwriter Kirsty McGee en de bekende noordelijke folkmuzikanten Linde Nijland en Bert Ridderbos bundelen dan hun krachten in een sfeervolle avond met een winters tintje.

De gerenommeerde zangeres Kirsty McGee maakte vele albums. Haar krachtige, maar ook gevoelige stem is heel geschikt voor haar repertoire dat zich op het grensvlak van de Americana, jazz en folk bevindt. Haar nummers werden onder meer gebruikt in een film van de bekende producer Danny Boyle en in Nederland werd een lied van haar gecoverd door Leoni Jansen.

Linde Nijland en Bert Ridderbos treden sinds 2003 intensief samen op en speelden al eerder in Gieterveen. Linde heeft een kristalheldere stem waarmee ze het publiek raakt. Ze zong eerder in het folkduo Ygdrassil en kreeg internationaal bekendheid met haar programma rond de Engelse zangeres Sandy Denny. Bert speelde vroeger in Törf en maakte met Linde o.a. een avontuurlijke reis over land naar Bhutan.

Al in 2006 trad Kirsty met Bert en Linde op tijdens een Engelse tour en sindsdien werkten ze vaker samen. Naast hun eigen nummers zullen de artiesten ook samen spelen, waarbij de stemmen van beide zangeressen prachtig kleuren en Bert het geheel kundig aanvult op diverse instrumenten, zoals gitaren, cittern en accordeon. Het belooft een prachtige avond te worden!

lindenijland.nl
kirstymcgee.com

Entree €10.  Kaarten via info@hetkleinekerkje.nl, telefonisch 0599-648574 / 0592-855601 of aan de zaal.