«

»

Zaterdag 9 juni om 20:00 uur: Zuid Amerikaanse avond met Claudio y Manito

Claudia y Manito hebben een repertoire van muziek en liederen uit Latijns Amerika met gipsy temperament. Claudia speelt de instrumentale stukken op de Paraguayaanse Harp. Deze harp is een Zuid Amerikaanse variant op de klassieke harp. Op dit prachtige instrument speelt zij melancholische zamba’s , ritmische tango’s en stukken uit Paraguay en Venezuela. Daarnaast zingt Claudia een aantal Spaanstalige liederen; hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid treft ze het juiste gevoel wat deze muziek in zich draagt.
Met gevoelige fraseringen en tot de verbeelding sprekende improvisaties staat gipsygitarist Manito haar muzikaal terzijde. Manito speelt naar eigen zeggen zoals de wind waait en de sterren staan. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata. Klik hier voor een impressie.

Een avond vol met prachtige Zuid-Amerikaanse klanken onder het genot van typisch Zuid-Amerikaanse hapjes!

Entree €10. Kaarten via info@hetkleinekerkje.nl, telefonisch 0599-648574 / 0592-855601 of aan de zaal.